over mij

Als jonge jongen heb ik al geleerd dat een doel en motivatie je heel ver kunnen brengen. Dat het met steun en het gevoel van waardering je veel makkelijker het zelfde doel kan bereiken ontdekte is pas veel later. Mijn omgeving heeft veel invloed gehad op mijn ontwikkeling. Zowel mijn ouders en familie, maar ook mijn leraren en vrienden hebben me mede gevormd. De top bereiken én veilig terugkomen kan je alleen samen.

Als beginnend professional ontdekte ik dat mensen, indien gesteund, veel meer kunnen dan ze zelf denken. Mijn werkstijl was dan ook al snel gericht op samenwerken in plaats van overnemen. Als hulpverlener weet je maar de helft. De andere helft van de kennis is zelfkennis van de ander. Een steunende omgeving is belangrijk om tot volle bloei te komen. Met een coachende stijl probeer ik een deel van de steunende omgeving te zijn voor mensen. 


Sinds 2007 ben ik op organisatieniveau actief. Door mijn visie over te brengen op leidinggevenden, HR en medewerkers zelf kan ik ook bijdragen aan een steunende omgeving als ik er zelf niet bij ben. 

Samenwerken en in gesprek blijven met elkaar zijn dan ook belangrijke waarden in mijn dienstverlening.

de vitaalgids

telefoon

06 109 39 590

LinkedIn

linkedin.com/in/gijsstegink